En undran

Jag bara undrar, är det här den konstigaste låt som någonsin gjorts?



Är det nån som känner till historien kring den här låten? är det gjord på allvar eller är det största musikaliska skämtet i världshistorien! Jag och Joel brukar av någon outgrundlig anledning sjunga på den här lite nu och då, och varje gång så blir jag lite irriterad, just över att jag inte kan placera låten... så är det nån som vet hur Lasse Holm tänkte här? dela gärna med er! Joel påstår nu att den varit med i schlagern? är det sant?

Mama Mia, jag får aldrig nog...

Blocketfynd!


Igår åkte vi till Skellefteå och hämtade hem de här snyggingarna! Är riktigt nöjd, känns som ett helt nytt kök nu. Men mest nöjd är jag nästan över att bordet och alla fyra stolarna faktiskt gick in i vår lilla Ford Focus! Om än med mycket mycket liten marginal, men hem kom det iallafall! :) På köpet med bordet fick vi även serverat hela livshistorien av dem som sålde bordet. Herregud. Aldrig förr har jag hört en kvinna säga SÅ mycket på så kort tid. Hon delade gladeligen med sig av a l l t! och ja, då menar jag verkligen allt. Graviditeter, semsterresor på 90-talet, svärfar som bodde på övervåningen förut, valpkullar som deras gloden fått, barnbarnen, om sommaren då dem fick 45 lammungar på 70-talet, att man kan äta fläksfiléfrossa i Skellefteå för endast 99:-, (OBS! inkl en öl), renoveringen i sommarstugan, vad den nya väggpanelen kostade i sommarstugan (6000 för 15 kvm, "såå dyrt vettu, men jag sa till gubben att det ska jag ha!"), barnbarnen igen, renoveringsplaner för köket, en snygg tapet hon sett i programmet "Bygglov", en semesterresa till Östersund..... and on and on and on... Vi avslutade Skellefteåfärden med en middag på MAX och sen satt vi tysta i bilen ett bra tag och bara vilade öronen.

Nu är det fredag och jag sitter och inväntar mamma, Staffan och lillebror som kommer hit över helgen! Riktigt trevligt, andra helgen på rad vi får besök hemifrån nu och det är ju jättekul :)


Loppisfynd





2 stycken av de här skitsnygga muggarna med tillhörande fat fyndade jag på loppisen på Nolia-hallen i söndags!
Sen att alla köksskåp är fyllda till bredden av dirverse muggar och koppar är ju en annan historia... kanske får köra med varianten; en in en ut? Men jag gillar alla typer av koppar, och jag älskar min lilla samling av diverse fynd. Har max två stycken som ser lika dana ut, så det är en salig blandning i skåpen, men det är härligt tycker jag! tänk att bara ha lika muggar? 20 stycken som ser precis lika ut, blä vad trist! Just nu har jag fyllt den underbara koppen med Earl Grey teh och ska sätta igång med pluggandet igen. Jag kommer i princip inte göra annat än att plugga nu fram till 5:e mars. Tentabubbla deluxe. Den västa tentan hittills väntar. Bäst att sätta fart.

Ettåringen

Liten har blivit stor! Iris har fyllt 1 år :)


Här är hon 8 veckor och hade precis flyttat in hos oss


54 veckor gammal! Så här ser hon alltså ut nu, vår fina Iris!

Onsdagslyx a´la student


Lyxade/latade till det med pizza till middag idag, riktigt gött! Tror faktiskt aldrig det hänt att jag och joel beställt hem pizza sådär mitt i veckan, men nån gång ska ju va den första. Det är ju onsdag idag, och jag har nu lyckats äta skäpmat två gånger den här veckan... haha! Fick ju njuta av skånes främsta delikatess i måndags, nämligen kebab ;) hade i övrigt en underbar vistelse i skåne, riktigt riktigt skoj att träffa Jennie igen! Ikväll firar vi Iris 1-årsdag och allahjärtansdagen lite i efterskott här hemma, jag hade gärna tänkt mig att se en film eller så, men nu passar det sig ju inte med tanke på att det händer spännande grejer i Vancouver ikväll! -"Man får faktiskt göra vissa uppoffringar för OS Emma" som käre Joel säger, och jag kan väl hålla med om det. Till en viss del.

On my way

Färdigpackad och redo för avfärd! Har avverkat en dag med föreläsningar i anatomi/fysiologi på universitetet och nu ska jag alldeles strax ta bussen till flygbussen... nu frågar jag mig bara om det verkligen är okej för en 22-åring att ha sjukt mycket resfeber för att åka inrikesflyg till skåne? herregud, här har man flugit runt halva jorden och nu ska jag 120 mil söderut och är nervös! det är ju sjukt. Får väl skylla på att det var ett tag sen man va ute och flängde sist. Men faktum är att jag oftast haft problem när jag rest inrikes, utrikes tycker jag resorna bara flutit på bra! Så nu ser jag ju framför mig hur allt kommer gå åt helvete. I och för sig har inrikesresorna ofta strulat pga av något som kallas SJ, och nu ska jag ju faktiskt flyga, hoppas Malmö Aviation håller måttet :)
Ciao!

Mot södern

Imorrn är det fredag och jag ska ta flyget ner till malmö för att hälsa på min kära Jennie! stannar till på tisdag och det ska bli så himla skoj!! Vi har inte setts sen början på november när hon var här i Umeå och hälsade på, vilket alltså är alldeles för länge sen! Bäst jag börjar packa nu, går heldag i skolan imorrn sen blir det bara till att hem och hämta väskan och sen bege sig mot flyget. Jag är så trött att ögonen snart faller ihop... men som sagt, packa var det! Ciao!

Jag och Jennie - solar vid nydalasjön, brännbollsyran 2009.

Dagens Iris


Som numera får mysa i husse och mattes säng... och hon är inte dum inte den här damen, det duger inte med att breda ut sig i en alldeles perfekt lagom mjuk IKEA säng i storlek 160 cm i bredd, nejdå, hon krånglar bort överkastet och lägger sig på kuddarna! Man får ju inte vara dum. Idag har hon dessutom namnsdag, lilla Irisen :)

Repeat


Backseat - Den här låten går på repeat här hemma just nu! Ovan finner ni en live version från P3 Guld.
King!

When they come

Tiden går fort och nu är det februari. Jösses. Ännu en helg passerad, eller snart iallafall, hela söndagen är ju faktiskt kvar! Dagens planer är att VARA UTE, för det är SOL ute!!! Kan knappt minnas sist jag såg solen... ska ut på skidtur med mina älsklingar, härligt! Igår var jag bakis och jävlig men då gick vi ut en sväng, ner på isen, kastade apport med Iris så hon fick springaspringaspringa och leka och vara glad. Och jag kan bara konstatera att det finns typ inget lite frisk luft inte kan råda bot på.. så jävla klyschigt, jag vet, men SÅ SANT! Inte en tillstymmelse till bakishuvud fanns kvar när vi kom in igen. Nä nu ska jag peppa igång dagen med lite Deportees och sen - UT!