En Härlig kväll i Härliga Härjedalen


Livet är en vetelängd

J (runt 21-tiden): Jag känner mig lite fikasugen...
E (Ironisk): Nämen så ovanligt
J (intar försvarsställning) : Ja, men livet går ju ut på att njuta...
J: ...och fika är livet!

Nu är jag mig själv igen

Mina formsvackor brukar sällan vara länge, och tur är väl det! Känner mig glad och förväntansfull. Imorrn trillar det in lite, eller ganska mycket, lön på kontot. Första lönen sedan förra sommarn! Jag ser inte riktigt på csn som lön, även om det är en månatlig summa som kommer kommer in och betalar för sysselsättningen att utbilda sig. Appropå utbilda sig, så det är det ju en blivande tandhygienist som skriver! Jag kom nämligen in!!!! Hurra vad jag är bra. Jag har tre MYCKET spännande år framför mig. Och appropå lön så är det väldigt välkommen då jag levt på lånade pengar en tid nu.

Jag spenderar mycket tid framför tv'n nu för tiden, jag och Joel har nämligen blivit addicted av Six Feet Ubder - vilken underbar serie!! Jag är frälst. Så all vår lediga vakna tid sitter vi i den halvsköna, grönmurriga soffan och NJUTER!!
I musikväg NJUTER jag av Regina Spekors nya album, Far - Ett mästerverk! Lyssna nu!

Formsvacka

Hej bloggen. Jag har försummat dig, jag vet, och jag ber om ursäkt för det. Jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på, men min kloka mor säger att man inte alltid måste förklara sig. Jag jobbar mycket, känner mig trött och tråkig för det mesta. Jag har ingen som helst inspiration och mitt vanliga förnurliga jag är för tillfället inte närvarande. Äh, formsvacka kallas det väl kanske. Den tid och energi som blir över försöker jag ge Joel och Iris, mina solstrålar. Så förlåt bloggen och andra berörda, jag hoppas jag kommer ur svackan och upp på topp snart igen.

Dagens Iris (+ husse)


Iris vilar på husses mage
Mina älsklingar! Kommer sakna er så mycket...

Förberedelser

Nu återstår bara en arbetsdag (och ett besök hos tandhygienisten) and then I'm on my way! Tar nattåget mot Hässleholm för 4 dagars semester hos min fina Jennie i skåne! Som jag längtat. Nu har jag packat backpackerryggan full och är ready to go! Har dessutom laddat hem mitt första album på den lagliga vägen, Regina Spektors "Far" ska jag avnjuta imorgon under färden. På tåget ner mot södern får jag sällskap av Linnea, äntligen får vi också en liten tripp tillsammans, fast till olika destinationer, men det gör det samma, vi får iallafall spendera 12 timmar på ett tåg tillsammans :) Nu ska jag sova så det blir imorgon snart! Vi hörs.


Dagens Iris


Busigt litet monster som la sig till rätta mitt bland Linneas nytvättade tvätt.....

Jag räknar ner


Om ynka 3 dagar är dessa coolingar återförenade :) Skåne here I come!