Christmas eve

Tjuren ferdinand, det sämsta i hela kalle anka repertoaren! Jag står inte ut med honom. Tar därför en liten "surf-paus":)önskar er alla en god jul iallafall! Mys och ät mycket!

Achtung xmas

Tyskarna från Lund önskar God Jul!

Mer jul

Imorrn är det julafton! som vanligt känns det lika overkligt... men ack så underbart! Redan ikväll inleds julefirandet faktiskt, julmat, granpyntning och mys hos mammsen+sambo med syskonen. Tittade just på näst sista avsnittet av årets julkalender, den är faktiskt riktigt bra för att vara en julkalander från 00-talet :) Känns alltid lika skönt att veta, att hur spännande och "läskigt" det än må vara på slutet så vet man ändå alltid att det kommer bli ett lyckligt/mysigt/glittrigt/tårdrypande/juligt-slut, och alla kommer vara nöjda och glada :)

Hade tänkt att bjuda på lite fina vinterbilder från fina Hede, men sladden till kameran ligger dessvärre kvar i Umeå... så det får bli vid ett senare tillfälle.

Dax att börja förbereda inför den mäktiga middagen - julbordet!
GOD JUL!!


Lovet

Riktig vinter här hemma nu! Igår var det dock en aningens för kallt, nära 30 minus. Hua, då stannar då iallafall jag helst inne. Idag är det mer behagligt med "bara" 17 minus. Jag och älsklingarna trotsade dock kylan och åkte till Ransundet (heaven on earth) för lite avkoppling och firandet av vår egen lill julafton igår. Vi har ju hängt ihop ett bra tag nu, jag och Joel, men vi har inte kommit till "fira-jul-ihop-stadiet" ännu, därför brukar vi ha en egen julafton varje år då vi byter julklappar, äter go mat och hånglar under granen. I år var vi alltså i Ransundet (en litenliten by cirkus 30 km från Hede där Joels familj har stuga/hus) och gjorde allt detta. Mycket mysigt! :)
Nu ska jag åka hem till mamma där det bjuds på tacos! Adios.


Fältstudier

Jullovet kom tidigt iår! Redan förra onsdagen blev jag klar med det sista i skolan, så på torsdagen började jag min resa hemåt mot Härliga Härjedalen. En mellanlandning i ösd för ett kärt återseende med Linnea så fortsatte jag mot Hede på fredan. Fast riktigt än är det inte officellt jullov, jag har även fyra dagars Fältstudier som det kallas, en typ av praktik förlagd på arbetsplats där man som student ska observera arbetsgången och assistera i den mån det går. Så fyra dagar den här veckan är jag på folktandvården här hemma. Idag har jag alltså avverkat en av fyra dagar och det var jättekul och superintressant. Kanske svårt att förstå för en oinvigd att tänder kan vara så intressant, men det är det! :) Känns bra att få vara ute i "verkligheten" lite så här pass tidigt i utbildningen så att man verkligen får en chans att känna efter om man valt rätt, och inte för att jag tvivlat hittills men nu känner jag bara ännu mer att jag hittat hem!