Dagens Iris



ja, jag är lite störig just nu, bara hund-uppdatering här på bloggen! Men det är mest bara hund i mitt liv för tillfället. Hund och tentaplugg..... Åter i den verkliga världen på torsdagkväll!

Svett

Jag går på mitt första step-pass på x antal veckor, sjukt jobbigt men också mycket häligt.
Hemma igen;

Joel: Gick det bra?
Emma: Jaadå, men jobbigt!
Joel: Jooo.. det luktar så....

Vadårrå?

Såärdetnu

Inte så mycket tid över till bloggen, en liten krabat som heter Iris tar upp större delen av min tid numera. Just nu lligger hon i mitt knä med huvudet på laptopen. Det är väl som med barnen (gissar jag), man får passa på när de sover....
Om en vecka är det tentadax igen, tyckte nyss jag skrev den förra. Dessutom håller vi på med ett grupparbete, ska skriva om ett lands fattigdomspolitik, och vilka strategier de har för att bekämpa den, och så ska vi ju (såklart) analyser huruvida vi tror det kommer funka eller inte. Vår grupp skriver iaf om Tanzania, och det är rätt intressant ändå, men egentligen finns ingen tid till detta, måste ju börja med lite seriöst tentaplugg snart. På lördag är det fest, Iris är underbar, Joel är underbar och livet i sig är inte så pjåkigt, finns ingen anledning att klaga alltså. Lev och må!

Dagens Iris


Hannes gör det igen...

...fäller en dråplig kommentar alltså...

Hannes:
Mormor, ska jag hämta posten åt dig?
Mormor: Det är ju lördag idag, då kommer det ju ingen post
Hannes: Mäh, när jag var 50 år då kom minsann posten på lördagar!

Återigen; Vart får han allt ifrån?


Nu är hon här!

Lilla Iris



Vilar hos matte på golvet


Sover mellan husses fötter

Nu är hon äntligen här, Iris - charmtrollet och yrvädret! Hon är en kavat liten dam som redan busar och tar för sig för fullt. Det känns helt underbart, vår egna lill vovve.

ems

Jag är i Hede och känner mig lite bortkopplad från omvärlden och verkligheten - precis så som jag vill känna när jag är hemma! Jag försöker nämligen slappna av när jag är hemma och stressa ner, och den här gången tycker jag att jag lyckats ganska bra, det är skönt. Har haft Jennie på besök, men nu är hon tillbaka i Skåneland, tror hon hade det bra i Härliga Härjedalen trots en liten överdos av det lokala, inhemska; skidor, skoter, älg-middag, ren-middag, byrunda, sola i snösoffa, massa dialekt och konstiga ord. Nu ska jag packa ihop mig och bege mig bortom civilisationens gränser - Ransundet! Är åter söndag. Nu hoppas jag på strålande fint väder ihelgen. Glad Påsk då!!

Hälsningar från Härliga Härjedalen

Jodå, vi lever och har det gött! :)


Bäst


E & L + Umeå Open = Bäst

Fem veckor

 
Sötisen (Foto; Soludens kennel)
Vovven är nu sex veckor gammal, men fem på bilden. Tänk att hon snart ska bo hos oss! Känns fortfarande overkligt faktiskt... Ni har ju inte lämnat några namnförslag? Kom igen nu! Jag och Joel har två favoriter hittills; Iris eller Disa. Rösta eller kom med nya förslag så blir jag glad :)


Snart så

Jag är lite ofokuserad den här veckan känner jag, vill bara att det ska bli fredag eftermiddag nu så jag kan sätta mig i bilen och susa söder ut mot påsklovet!! Det ska bli så härligt, nu längtar jag hem!

Började nytt moment i måndags - Fattigdom & utveckling - känns intressant och bra, men som sagt, jag är ofokuserad och slutkörd. Får ta nya friska tag efter påsk.

Ja, jag har inte så mycket mer att säga. Nu ska jag sova.