Good night sweetheart


Nu gör jag som Iris och tar och avslutar den här dagen - God natt!

Learning by doing

Jag är en snabb typ. Det mesta jag gör går i ett rasande tempo, det är bara sån jag är och det är ett släktdrag. Familjen Svensson - det är vi som knäppt upp bilbältena, öppnat bildörren och halvt klivit ur bilen innan den riktigt hunnit stanna, och som kan duka av ett bord efter middan på cirkus 25 sekunder. Till exempel. Ofta, så när som alltid, tycker jag att detta är en bra egenskap som är till min fördel, men ibland blir jag bara så jäkla trött på mig själv. Som tex när jag ska göra kortköp över internet och på kuppen spärrar mitt kort, av den enkla anledningen att det gick lite för fort. Istället för att ta 1.5 sekund till att läsa den lilla intstruktion som dyker upp på skärmen så testar jag mig fram helt enkelt, matar in mina tre försök till att slå rätt kod i ett rasande tempo utan ett uns av eftertanke. Jag knappade visserligen rätt kod, men det var inte den koden de eftersökte.... Så nu sitter jag här, utan ett fungerande betalkort men med ett CSN-fylld konto, och får vänta snällt 3-4 bankdagar för att få ett nytt kort med en ny kod... och bara undrar varför jag är en s.k "Learning by doing" och inte en "Learning by-läs-instruktionen-först-testa-sen-ditt-pucko". SUCK!

101010

Igår (101010) fyllde världens finaste lillebror 6 år! Det är inte klokt vad tiden går, tyckte nyss han var en liten liten bebi... Men nu är han stora killen som får tv-spel i present :)







Puss Lillebror!

Världens finaste lillasyster Moa fyllde ju även 20 år 101009, men hon befann sig i London, så henne kunde vi inte fira mer än att ge henne ett brölig "Ja må hon leva" genom telefonen :) Det tar vi igen nästa gång vi ses Sis!

Hurra Hurra

Veckans höjdpunkt är ju helt klart att vi vunnit i ICA´s lotteri!! "Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen" tänkte vi såklart, har ju hört att man kan vinna finfina priset i detdära lotteriet, resecheckar och grejjer. Så vad vann vi? En resa till solen, en miljon? nejnejnej, vi vann "250-260 g valfri Sill". Ja! det satte ju verkligen guldkant på tillvaron! Tack ICA.