Today is the day

DAGENS:
Har gjort:
Hittils har jag vaknat, gått upp, åkt på jobbet och jobbar nu för fullt.
Väder: Regn och grått
Humör: Finfint, men tröttheten hänger över mig, lika tung som molnen utanför.
Klädsel: "Jobbar-jeansen", vit tröja f¨ån weekdays.
Frisyr: Nyklippt och fixad :) lite lockigt och en lugg!
Låt: Tiger Lou - The war between us
Tv: Tv? Vem fan har tid med sånt?
Vill ha:
Tre dagars biljett

Joel är en underbar människa.

Linnea är konstant saknad.

Jag skulle betala dyrt för en sovmorgon.


Nänu, är faxen fylld av gula papper, bäst att sätta fart.

Hey Baberiba

Ännu en vecka passerad i mitt liv.
Har fått min första lön från Piab (lyx-förskottslön) :) rakt ner i reskassan!
Jag plockar så många vuxenpoäng nu för tiden att jag nästan blir rädd.
Det känns så konstigt att bo i Hede, men inte hemma hos mamma eller pappa.
Men livet tillsammans med Joel är en fest.

Kolla in
Bubbleroom!

Beställde de här jeansen där idag, från Dr.denim


Midsommarhelg.

Öl
sill
grillat
fest
bastubad
kärlek
mys
Ransundet
Fest
Hede folkpark
Joel

Tips!
Firefox AK - Whats that sound
Tiger Lou - The war between us
Kelis - Bossy

Good tips comes in three.

GLAD MIDSOMMAR FOLK!

Plötsligt hamnar man under en spårvagn

Sommarlov?
Har jobbat en vecka som kontorissa på Oderavdelningen på PIAB. Känns lovande, variation och lite lagom stress! Passar mig perfekt. Det bästa av allt är att ringa ut till kunderna o säga "Hej, det är Emma på Piab i Hede, skulle du vilja kolla på er order...nr.."

Iaf.

En av mina "gamla arbetskollegor" ute på verkstan frågade mig hur länge jag skulloe jobba där,
svar: 10 veckor
kommentar: "Nämen, du får ju inget sommarlov alls du då"

Och även fast jag varit väl medveten om det, så kom det som ett slag i magen. Nä, Jag kommer aldrig mer ha sommarlov. Det handlar inte längre om att jobba några veckor över sommarn, det handlar om att jobba till den dag jag DÖR! Eller åtminstånde går i pension. Jag kan inte föreställa mig det faktumet. Jag vill vara en evig student! Mitt kall i livet är nog strö-kurser på universitetet, slösa bort mitt liv på CSN-lån. Jag kommer att bo i studentkorridor tills det är dax att bli förflyttat på ett hem.

appropå hem,

så började jag på mitt "andra jobb" idag, på Hedegården, ålderdomshemmet här i byn. Tycker att det verkar helt OK faktiskt. Ska hoppa in som extra på kvällar o helger. Imorrn tex, ska jag jobba från
07.30-21.00! puh. Men det går alltid bra att jobba, när man vet att man jobbar mot ett mål. Jag vet att varenda krona jag drar in läggs i resekassan som kommer ta mig på en lååång hääärlig soooolig o varm semester i höst/vinter. Alltid sol i sinnet så går det bra.

Jag är rädd att min iPod håller på att tacka för sig. Hemska tanke! Jag kan inte leva utan den.

Ikväll ska jag åka till Sveg o hälsa på ett gäng sköna brudar som jag saknar så!


en puss! / E


Student 2006 - Fy fan vad jag är bra!

Första dagen i resten av mitt liv, eller något.

Men först en underbar återblick till de veckor och den händelse som varit det roligaste jag varit med om.
Efter konstant festande i två veckor var jag ganska sliten när dagen D var inne, men stämmningen fick mig på topp direkt. Var ett nervvrak innan champangefrukosten, stressad och nervös (nu i efterhand förstår jag inte varför?) Jag och Emilia fick skjuts in till champangefrukosten av älsklings-Joel, magknip&handsvett.
På skolan lyfte nästan taket av känslor och förväntingar. Betyg och stipendieutdelning, jag var en av fyra som fick utmärkelse för bästa studieprestation. hey, känns hur fint som helst, lite belöning för all möda.
I aulan började känslorna blandas, sorg och vemod trängde undan lyckofjärilarna i magen. Fan, studenten är inte bara fest och glädje. Mp3a lyckades sjunga i kanon på trappen tror jag, alla sjöng olika :) Lät säkert skit bra - för fy fan vad vi är bra!

Jag var helt bombsäker på att ingen i min familj skulle ha hunnit ut på wargenparkeringen, irrade runt och såg tillslut mig själv som två åring på ett plakat. Där står Ida och pappa och jag tänkte -jaha, tur att de två hann hit iaf, men så tittar jag mig omkring, och där står alla, ALLA som jag älskar mest. Mamma, pappa, Moa, Ida, Hannes, Joel, Anders&Lena, mormor&morfar, farmor&farfar, Emma&Åke&Cornelia, Lise&Tove. Då brast allt, tårarna sprutade. Och ut kom alla obehagskänslor, och kvar i mig fanns bara lycka och glädje. Fick näst in till nackspärr av blommor och små mjuka djur. Nu väntade flakåkningen. Mp3a hade pimpat flaket bra, och det var så jävla snyggt! Musiken var kungligt bra och nu vet jag att det är sant som de säger. För det var fan det roligaste jag gjort i hela mitt liv :)

Mottagning på 42 kvadrat hemma i Lugnvik med hela gänget. Fina paket och mera tårar. Kvällen var helt OK, stämmningen på rådhustrappan var enorm :)

Så nu har jag altså gjort det. Tagit studenten! Känslorna har inte lagt sig än, vette fan när jag ska inse allt som hänt. hjärnan jobbar övertid med all bearbetning.

Packade ihop allt i lägenheten i lördags, plats för lillasyster att ta över till hösten. Nu har jag och Joel flyttat in i vårat lilla hus :) Känns konstigt och lite jobbigt vuxet. Började mitt nya jobb idag, ett jobb som ska räcka i 10 veckor. det är ingen tid egentligen, men för att bara ha jobbat 5 veckor i sträck som mest, känns det som en evighet! Men det är ju nu livet börjar, eller nåt.

Kärlek till alla underbara vänner som nu spriditis åt olika håll. Saknar er som fan redan. Tack för tre underbara år och en sjukt roligt studenttid =)

Blider kommer.
Finns så mycket att säga.
Det kommer fler dagar.

Flak soundtrack topp t r e:
DMX - up in here
Audio Bulleys - we don't care
The tough allions - koka kola veins



Cred till Emilia - nöjesbilagan Fredag 9/6