Next; Yran!

Då var det dax igen! Storsjöyran!! Har varit där nästan varje år sedan 99 (tror jag iaf), och även om jag inte riktigt bestämt säger att jag ska gå, så brukar det sluta där ändå. Och det är ju inte så dumt :) I år ser fram fram emot bla;

Kent (såklart), Justice (såklart) Blondie, Lykke Li, Miss Li, Mustacsh, Håkan Hellström, Adam Tensta, All Ends.

Meet you there?



 


bara för att tillägga...

... så älskar jag min pappa väldigt mycket! han är en bra pappa, men jag tror int det är bra för vår framtida relation att jag fortsätter bo hemma...


Come take me out of here, take me anywhere...

Sitter framför datorn, öppnar upp iTunes för att avnjuta lite underbar musik. Men min rofyllda stund blir dock abrubt avbruten när pappa sätter sig i rummer brevid och vrider upp webradion (kanalen "Krakow" som bara spelar metal/rock. etc.) på högsta volym.... Grr, irritationen börjar gro.

Och den fortsätter att gro sig MYCKET stark...
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig, men samtidigt har pappa kommit på den briljanta idén att laga morgondagens middag just nu (kl.22:30). Halleluljah! Med tanke på att han är världes mest högljudda & slammriga person + att fläkten från köket liksom pytsar ut lite dofter här uppe på mitt rum! MMmmm!

Jag försöker intala mig självatt ta det lugnt, andas med djupa andtag... lugn... sansad.... andas in... andas ut... puhhhh.....
men det ör bara att konstatera att det HJÄLPER INTE! jag blir snart GALEN och SINNESSJUK!!!

Bara tre veckor kvar på hemmaplan... bara tre veckor kvar..... tre veckor..... Detta vore kanske inget att ödsla energi och bli irriterad över, om det inte vore så att jag varit mer eller mindre irriterad över liknande saker i 1,5 år! Till slut blir det för mycket och övergår i något typ av okontrollerat skede av vrede.

Det är inte inte på något sätt trevligt att somna in till lukten av renskavsgryta....Köttos liksom!
Bara att plugga in öronpropparna och krypa långt ner under täcket. GODNATT!!

Latley


Utsökt sommartårta made by me!


Grattis farmor 70 år.


Wilma!!

University

Ja, förresten! Bara så ni vet, jag har nu officiellt blivit antagen till kursen Statsvetenskap A 30 p vid Umeå Universitet.
Sådetså.

Fresh sparkling water in just a few seconds!

Jag har uppfyllt en barndomsdröm såhär på ungdomens höst.
Jag har köpt en SodaStreamer!
Lyckan är total och jag ska få dricka dubbelvatten varje dag! Trallallalaa :)


Bussen Burre!


I det här plåtskåpet färdades jag och J 108 mil lör-sön förra helgen. Det går inte att stänga ena dörren, så det var en jämn & kraftig luftgenomströmmning genom fordet. Vilket medförde en mycket ljudlig ljudnivå som lade sig som ett lock i öronen. Ville man koversera fick man göra det genom att skrika/vråla. Det är dessutom ett mindre hål i taket, så när vi var färdiga för avfärd efter IKEAvistelsen var förarsätet alldeles blött... Den var heller inte allt för smidig att köra genom i Ume-city i... Burren, ett fint lastutrymme har du iallafall!

Summertime - The roughest time

Bloggen har gått på industrisemester tror jag. Sommar uppehåll eller något liknande. Inte för att sommaren i sig tar så mycket tid och kraft av mig. Jag jobbar mest. Och så har jag en "att-göra-lista" som snart svämmar över som jagar mig och gör mig stessad. Jag kan inte riktigt slappna av, jag sover dåligt för att jag är stressad, jag är trött för att jag sover dåligt. Jag vill lägga mig tidigt för att gardera mig om jag sover dåligt, och kvällarna blir så korta. Idag har jag lyckats strykt två punkter på min lista, det gav mig faktiskt lite ro. Nu känner jag mig lite glad&nöjd och ska fira med att slösa 1,5 timma på att titta film!

Ihelgen som var tittade jag och Joel på vårat blivinade bo i Umeå. Lägenheten var väl inte katastrofal, men näst intill. Inte alls tipp-topp om jag säger så. + att känslan av att jag befann mig i en ilegal flyktinganläggning i mindre regi inte gjorde saken bättre. Jag säger inget mer. Nu ska jag bara försöka jaga och ligga på bostadenUmeå att de ska renovera det som behövs renoveras (vilket är det mesta) innan vi flyttar in, detta är det som stressar mig mest av allt. De är inte allt för medgörliga och ingenting kan bestämmas. Jag hatar sånt. Jag vill bara välja ut hur jag vill ha det i lägenheten och veta att det blir gjort! då kan jag slappna av, då kan jag njuta av att flytta in. Jag hatar mer än någonsin att bo hemma just nu.

Påvägen hem från Umeå stannade vi till i Sundsvall och spenderade några timmar (och tusenlappar) på IKEA. Lite nytt bohag inhandlades och det känns jättekul. Nu vill jag bara ha en fin lägenhet att ställa in alla dessa fina saker i.

Jag lyssnar på Coldplays nya - Viva la Vida! Rekommenaderas varmt, mycket bra! Amanda Jenssens album har heller inte gjort mig besviken.

Over & Out / E


Something blue&wonderful in my closet

Nu har mina sneaky steve kommit och de är precis så underbara som jag trodde :)

Tillbakablick festivalsommaren nollsju

Den här tiden för ett år sedan var en härlig tid. Jag hade semester i 10 hela dagar. Det var festival till tusen.  Det var festival-stinna tider. Heerliga tider. Emma, Linnea, Kajsa & Marlene på Peace & Love i Borlänge. Det var Emma&Millan på Roskilde i Danmark. Det var massa grym musik. Goa glada männsikor, och en hel del deijliga danskar! Tuborg&lakritsshots. Vin i en blommig termos&festival-lådan proppad med godsaker. Regn&lera. Det var det blötaste Roskildefestivalen i manna minne. Det var Lång väg från Östersund till Borlänge. 2 duschar på 2 veckor. Vi åt organisk frukost. Tittade på film i biotältet. Handlade Bacardi på Kvickly snabbköp. Nu kommer jag inte ihåg vad den hette men det var en mkt trevlig grill alldeles intill vårat Camp. Och det var en himla snäll vaktmästare som lät oss bo kvar + låna ut duscharna i omklädningsrummen, vilken karl. Vi åt "det vi inte pratar om" - men som jag fortfarande tycker är rätt så gott. Och strips i strut med beasås. musiken. Folket badade i leran. Walkie talkie'sarna blev förstörda redan dag 1 efter att ha legat i en vattenansamling inne i tältet. Det var festivalsommar nollsju och det var underart.