The Office

i dubbel bemärkelse! Jag är tillbaka på "mitt" office, sommarjobbet har dragit igång, och när jag kommer hem om kvällarna så kollar jag och Joel på tv-serien "The office". Trivs jättebra på jobbet, men jag känner mig lite sleten och ut form efter den här terminen. Men jag hoppas väl jag ska hitta tillbaka till krafterna snarast! Jag och Joel har installerat oss i vårat sommarboende, a.k.a "grottan"... aldrig tidigare har man skådat så mycket furu på sån liten yta... men det duger bara bra :) en stor soffa och en stor säng där vi kan ligga och lata oss har vi och det känns som huvudsaken just nu. Ikväll har jag varit ute på en liten löptur, gick bra! det är ju himla skoj att springa... Nu ska jag hit the shower och sen är det godnatt.

Sommar, sol & ballerinaskor

Då ser fötterna ut såhär efter ett tag;

Nasty!


Vad jag roar mig med idag

Har precis testat lagringskapaciteten av denna gula gigantiska packpåse signerad Gekås som jag fick av Jennie i födelsedagspresent. Slutsats: rymmer en Emma!



Jodå, det gick! Hidden in a bag!


Iris ville också prova...


Juni

Just nu försöker jag titta på ESC på svtplay, tvätta och packa samtidigt! 1.5 skoldagar kvar och sen bär det av mot Härliga Härjedalen och SOMMARLOV!! Om en vecka har jag redan hunnit jobba en arbetsdag. Herregud.
Dagens planer är att se klart ESC, fortsätta packa och ta en sväng på stan för att hitta en födelsedagspresent till lillasyster IDA som fyller hela 16 år idag på junis första dag, GRATTIS!!!!