Efter tenta-moment


Sådärja, då var en tenta avklarad. Firar med farligt god hemmagjord chokladochkokosklet-kaka och kaffe, nu ska jag "glömma" att det är tenta igen redan på onsdag och åka ner på stan istället! sådetså. Ikväll blir det tacofest hemma hos en go klasskamrat och imorn ska jag kalasa och även då "glömma" allt vad tentaplugg heter. Trevlig helg!

Motvind

För lite tid för mycket plugg! För mycket vilja att kunna göra andra saker än att plugga!
Går i skolan 8-17, kommer hem - vill dö, måste plugga - vill göra annat, gör något annat - får ångest och panik.
En vecka och TVÅ tentor kvar till påsklovet idag, två tentor!!! Lov - 1,5 vecka och sen TENTA IGEN!
Det är en sjukt intensiv utbildning jag går, jag tycker verkligen det är superkul och intressant, men ibland blir det bara för mycket. Jag vill trycka på paus. Få lite andrum. Man skulle ju kunna tro att påsk"lovet" vi har skulle vara ett tillfälle till just det, att få en paus, men icke! kommer ju vara tvungen att behöva plugga minst halva ledigheten. Dessutom mår min dator så fruktansvärt dåligt, bara att kolla mailen är ett projekt i sig som kräver ungefär 20 minuter, 3 st ctrl+alt+delete - avsluta aktivitet och en j ä v l a massa tålamod, vilket jag oftast inte har. Vill kasta helvetesskapet i väggen, men något säger mig att den inte alls kommer fungera bättre av det. Men ibland har jag god lust att prova... godnatt!

Dagens Iris

Hon tar över vår säng! Det är Iris i egen hög person som lyckats bädda bort överkastet för att bekvämt kunna lägga sig till rätta uppe på kuddarna. Den lilla grisen.


Uppsala



Helgen spenderades i Uppsala tillsammans med den här härliga donnan till vänster i bild! En riktig tjejhelg deluxe. Shoppingtur på stan, fast så mycket shopppat blev det inte då vi i princip va panka båda två. Lagade till en supergod middag, som vi alltid gör, det existerar inte i vår värld att bara äta för ätandets skull, då vi äter ja då äter vi med klass! Alltid något "lyxigare", så även i lördags alltså. Ungsstekt fläskfilé med klyftpotatis, hemmagjord rödvinssås, bea och sallad! Blandade goa drinkar gjorde vi också och diverse andra goda drycker slank ner under kvällens gång. Förfest framför medodifestivalen följt av fuldans runt i vardagsrummet till våra favorit partylåtar. Utgång blev det på Norrlands Nation till småtimmarna, riktigt riktigt skoj! Nattamat och sen godnatt. Tack baby för en super helg! Det gör vi om snart igen.


Den klassiska drinkbilden med sugrör a´la studentfester 2006!


En kärleksgåva till min älskling


Han blev jätteglad, som ni säkert förstår...


A great way to start a week

Började dagen med en ledig (minns inte ens när det hände senast) men effektiv förmiddag bestående av tvätt, dammsugning, diskning. Men även en lång och sen frukost tillsammans med VK, som jag lusläste pärm till pärm. Tror det va första gången jag hinnut läsa hela tidningen sen vi påbörjade prova-på-premunerationen för några veckor sen! Trampade iväg till universitet till kl 13 där vi började en ny kurs idag; Farmakologi! verkar faktiskt rätt intressant och föreläsaren verkar vara en riktigt skön dude! hurrey, känns ju ännu bättre med tanke på vilket bottennapp vår förre föreläsare va. Värmde upp rester till middag, men inte vilka rester som helst, inledde med en bit fläskfilé med ädelostsås och klyftpotatis som blev kvar från gårdagens middag och avlutade med lite tacos! Mmm! Nu ska jag strax trampa bort på IKSU för lite träning, dax att kicka igång igen efter en lång och intensiv "sitta-still-och-plugga-och-tröstäta-socker-för-att-hålla-mig-vaken" period. Så det blir ju gött! Ikväll är det ju Boston Tea Party också. Härlig måndag. Mer måndag till folket.

Dagens perfektion


Titta noga på den här avokadon, det är nämligen något speciellt med den...
den är nämligen p e r f e k t!
Aldrig tidigre i mitt 22 åriga liv har jag skådat något liknande i avokadoväg. Den här avokadon är fulländad, precis lagom mogen och mjuk, har den perfekta gröna nyansen som en avokado ska ha, och smaken ska vi inte tala om, heeeelt sagolik. orgasm i munnen. perfekt, helt enkelt. Hur ofta händer det inte att man köper av avokado, står står i butiken och klämmer och känner på dem för att försöka hitta den rätte, men så kommer man hem och har ändå dragit en nitlott? 9/10 avokado-inköp slutar oftast i besvikelse. Men nu har jag alltså fått smaka på en perfekt avokado, dessutom köpte jag en hel påse och alla det känns som alla ska vara lika fulländade som detta exemplar. 1 kilo lycka för 24,90 på ICA Mariehem, ja jag säger då det.

It's not the fall that hurts it's when you hit the ground

TENTABUBBLA! så kan man sammanfatta denna vecka fram till fredag kl 08:00... värsta kursen hittills alltså, fysiologi/anatomi. Dessutom hade vi en ny kursstart idag i anestesi (ska lära oss lägga bedövning), och kommer gå heldagar varje dag fram till fredag. Men, nu ska jag inte bara klaga på sånt trist. Men det är fan i mig intensivt vill jag lova. 4,5 vecka till påsklovet och fram tills dess ska t r e tentor skrivas, och direkt på måndag morgon efter påsklovet är det dax för en till. Som sagt, intensivt! Men förutom plugget hade jag väl tänkt försöka hinna (förutom att äta, sova och kanske duscha) se tre sjukt bra premiärer på tv! Redan ikväll är det dax för den första, Boston Tea Party, imorrn är det Desperate Housewives och på onsdag börjar (äntligen!) True Blood igen! wooho! :) Nu: fixa te och bänka mig i soffan, sen blir det godnatt, sovmorgon till 06:45 imorrn, hurrey!