Tre

Idag har jag avverkat (överlevt) första dagen på tandhygienistprogrammets termin tre! Ingen mjukstart här inte, två nya kursstarter och föreläsningar mellan 8-16! Har även klämt mitt första träningspass på Iksu på tre månader! Phew, det va svettigt men härligt! Nu sitter jag och kollar lite på Fångarna på Fortet, men inte riktigt samma sak nu när det visas så här på en vardag och inte prime time på fredag kvällen som back in the days! Då man satt bänkad framför tv´n med ostkrokar och blandsaft och hejade på lagen, var stressad över att den där blå sörjan i timglasen rann bort så fort, var rädd för tigrarna och alla andra djur som kunde dyka upp. Jag vet inte ja.. nu känns det mest vara töntigt. Tv-bondarna vs. smashhits liksom....

Bye for now!

ÄNTLIGEN dax för lite ledighet och semester! Fredag den 13e augusti och mitt sommarlov börjar idag! Nyss försökte jag starta bilen med hemnyckeln...fast bilen redan var igång... och nu när jag skulle logga in på bloggen skrev jag @piab.com istället för @hotmail.com... Tror jag behöver lite ledigt nu! Gå in i off-mode.

Imorrn åker vi till Stockholm och spenderar några dagar där innan vi på måndag eftermiddag sätter oss på planet mot Dubrovnik och Kroatien! :) Kan knappats beskriva med ord hur mycket jag längtar!

Så ännu sämre uppdatering framöver är att räkna med. Som sagt; jag intar off-mode från och med...NU!