Hej 2007

Nu är klockan över 12 och alltså årets sista dag, och min födelsedag :)
Nu när man fyllt myndig känns det helt OK att fylla år sist av alla, det är ju den glammigaste dagen på året, och det är väl en optimal dag att fylla år på?!

Imorn blir det iaf tårta med familj, släkt och vänner. På kvällen ställer jag, Linnea & Emma till med finmiddag och galaförfest! Sen åker vi mot Skalet och svänger loss, det blir en kanon dag/kväll.

Önskar er alla ett Gott Nytt År, och en rolig nyårsafton!

Vi ses nästa år :)

Hemma igen

Efter fem veckors äventyr är jag nu hemmaplan igen. Resan har varit alldeles otrolig. Svårt att beskriva, både bilder och ord känns futtigt. Att vara hemma är skönt, men konstigt. Nu vill jag ut i världen igen, och igen och igen.... :)

Julafton var härlig och lugn hemma med familjen. Hannes var sötast under granen i skjorta och slipover :)
Igår var det utgång i "grannbyn" Sveg, träffade Sandra och Petra mfl. Det var riktigt roligt!

Imorn får jag återse Östersund igen, känns som en mycket spännande stad nu ijämförelse med Hede som ger mig lätt klaustrofobi. Linnea Linnea! Nu ska vi äntligen ses o bara rå om varandra :) Älskade vän.
+ att jag måste införskaffa mig en ny mobil, hoppas på fynd i mellandagsrean, eftersom det är lite oklart när nästa inkomst kommer är det väl bäst att börja vara lite ekonomisk igen. I Thailand behövde man aldrig tänka på pengar, där var ju allt i princip gratis! Vilket fick mig att nästan börja gråta när jag tvingades punga ut 3,5 EURO på Frankfurts flygfplats för en flaska vatten, utsugar Europa. Fast det är väl också den sämsta kombinationen ever, Flygplats, EURO och Tyskland, höhö.

Jaja, jag hade lovat mig själv att ta tag i mitt kaotiska rum idag, men det började med att jag sov till halv 1, och sen var ju den här dagen i princip förstörd (intalar jag mig). Menmen. Än är det inge läggdax.

Härliga Härjedalen är inte alls Härligt utan snö!!