De mesiga bönderna

Tittade på "Bonde söker fru" nu ikväll, konceptet är ju lite vrickat från början, men har ju ändå något som gör att man tittar på det. Men vad mesigt det är! En amerikan skulle somna framför tv'n efter 5 minuter!
De pratar ju bara med varandra, så vänt och fint, ingen ska sticka ut eller göra sig obekväm. "Det är ju en sån konstig situatuion det här, att alla är intresserade av samma person" "Ja, man blir ju lite avundsjuk, men jag missunnar ju ingen tid med X" "Jo liiiiiite pirr finns det... kanske".
Please, come on where is the action?!!

Vad fan, det handlar om kärlek! Känslorna ska flöda! Snacka lite skit om varandra, hoppa i säng, säg nåt fult ord, spela lite ful-spel! Lite amerikanisering av programmet skulle verkligen inte skada! Då kan vi snacka om höjda tittarsiffror. Det optimala vore väl om man körde en liten mix av "Bonde söker fru" och "Tila Tequila", eller hur! In med lite alkohol, starta upp festen! Bli full, hångla lite, rulla runt i höet, tala ut! Det känns så typiskt mesigt-svenskt bara... alldeles för slätstruket, men jag antar att det är det som passar oss svenskar, mesarna.

Det mest dramatiska denna vecka var ju att bögarna slöt upp kring Smirnoff & Redbull och körde lite singstar, vilket iofs är ett steg i rättriktning! Mera sånt! Bring it on!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback