En tokig bästishelg

Umeå Open 2007
Svårt att sammanfatta i ord, har haft en riktigt toppenhelg tillsammans med bästa Linnea.
Påbörjade iaf roadtrippen med golfen tidigt i fredagsmorse, hade verkligen ingen brådska, på något underligt vis tog det 2 timmar att komma till Bispgården (typ 11 mil) haha. Stannade och fikade lite frukost, kiss&kaffepaus i Ö-vik. Väl framme i Umeå (åh, underbara Umeå) hälsade vi på lite vänner till Linnea. Hämtade upp vår hyresvärd för helgen, Frida på Maxi, köpte hem pizza och åkte hem till henne. Började fixa oss tiptop inför fredagens bravader. Men jag och Linnea är ju segare än segast när vi gör saker tillsammans ;) Typ 2 timmar efter tidsschemat åkte vi in mot Folkets Hus, sprang ut igen, eftersom garderoben inte ingick i biljettpriset á 300 pix/kväll (dååligt).
Linnea kände paniken tränga sig ut som svettpärlor i pannan när hon insåg att hon aldrig kännts sig så kissnödig i hela sitt liv, kutade in på herrtoaletten, där vi träffade världens skönaste (kvinnliga) ordningsvakt, som vänligt frågade oss om vi "var medvetna om att vi var inne på herr-toaletten" hon tyckte vi skulle fråga männen där inne om det var OK, sagt och gjort, och det var det.

Bänkade oss högst upp inne vid stora scenen, tittade, lyssnade, njöt och var lyckiga till Anna Ternheim.  Magiskt! Lite senare på kvällen stötte vi på henne i en trapp, (kändiskåta) Linnea tackade för en fantastisk konsert, och Anna tackade glatt. Lite senare stod vid vid samma scen och kollade på Laleh, även det en mycket bra konsert. Kvällen avslutades i musikväg med Melody Club, som var sådär bra. Åkte nattbuss hem, somnade på en luftmadrass, som var tömd på luft några timmar senare. aj.

Med någorlunda  fungernde kroppsfunktioner och hjärna letade vi oss ner mot stan, för lite given shopping.
Handlade tacoingridienser och åkte hem på Tomtebo för att tillaga denna delikatess. Pepp för urtgång nr. 2.
Lika sega i starten denna kväll. Kom iväg, och gick direkt för att titta på Ane Brun, hon var bra, men lite för lugn för det pepp-stadium vi befann oss i just då. The Futureheads, Timbuktu & Damn! Isolation Years, Tingsek mfl. såg vi också, och dansade loss till. Kan ju konstateras att vi missade mycket bra, men det vi väl såg var ju kalasbra :)

Åkte nattbuss hem, under en halvtimma fylldes bussen på med passagerare, man kände sig som ett boskapsdjur i transport! har aldirg sett en sån fullproppad buss! Tog en timma innan vi var hemma igen. Helt utmattade somnade vi. Vaknade och kände oss ovanligt pigga, käkade lite ostkrokar i ryggläge för att samla krafter innan vi tog tag i dagen. Efter många osäkra och velade timmat vågade vi sätta oss i bilen och köra hemåt igen, och det gick ju bra, för hem kom vi ju :) Även om det blev lite stress-körning opå slutet av resan. När vi hade 10 mil hem, hade vi en timme på oss innan min buss gick hem till Hede. Men vin kom på den briljanta idén att köra raka vägen till Brunflo istället, där hann vi till och med vänta på bussen ett tag innan den kom! bra gjort av oss :)
phu.

Långt inlägg, men det är nödvändigt.
Hat haft så himla kul. Träffat massa roliga människor, hört massa bra musik, sett massa bra, bara blivit mer övertygad om att jag ska bo i den staden en dag :)

Linnea - Tack för en toppenhelg, ett galet-äventyr. Du är bäst för mig.

Mindre kul nu, för jag har åkt på magsjuka.
bajbaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback