Tips från coachen
Nu ska jag bjuda på ett recept! Har försökt efterkonsutruera en rätt jag åt på ett italienskt ställe i Glasgow, och jag kan bara säga som så att jag tycker min variant är snäppet bättre än den jag åt där!
Du behöver;
Pasta av valfri sort (jag hade grön tagliatelle)
Grön Pesto
Ruccolasallad
Gul lök
Zuccini
Fetaost
Pinjenötter
Så här gör du;
Koka pastan. Stek hackad lök och zuccini i bitar i en panna med en klick smör, krydda med salt&peppar. Skölj ruccolan, blanda ner peston och ruccolan i den färdigkokta pastan. Rosta pinjenötterna hastigt i torr panna. Lägg upp pastan på tallrik, lägg över den stekta löken och zuccinin, hacka fetaosten i lämpliga bitar, strö över pastan och avsluta med att lägga de rostade pinjenötterma överst! Voila! Bon Apetit!
Kommentarer
Postat av: Petra
Det där måste jag prova! : )
Postat av: Linnea
Fantastiskt, vad färgsprakande :) Jag ska verkligen testa att laga det där till veckan. Puss hjärtat mitt
Trackback